Evenementen 2004


BAARSJESDAG

Opening seizoen in de Baarsjes

Zaterdag 18 september, 12:00-17:00 uur op het Mercatorplein

Zou het niet leuk zijn eens meer te horen over het vrijwilligerswerk voor en door ouderen bij u uit de buurt? Een optreden te zien van de muziekschool bij u op de hoek? Of zelf de handen uit de mouwen te steken en iets voor de Baarsjes en haar inwoners te betekenen? Dat kan allemaal op de Baarsjesdag!

Het is tijd om mee te doen! Mee te doen aan de activiteiten die er speciaal voor u, als inwoner van de Baarsjes, zijn. Op de Baarsjesdag maakt u kennis met organisaties waar u lid van kunt worden en het aanbod van instellingen waar u gebruik van kunt maken. Tevens vindt u een groot aanbod van vrijwilligerswerk zodat u de gelegenheid krijgt zelf iets te doen voor u mede buurtbewoners.

Naast een informatiemarkt en presentaties van organisaties op het podium, zullen er ook bekende artiesten optreden en is er een kinderprogramma. Kortom, reden genoeg om even een kijkje te komen nemen.

Tijdens de Baarsjesdag wordt ook de
vrijwilligersprijs de Baarsjes uitgereikt. U kunt een inschrijfformulier aanvragen bij het projectbureau Baarsjesdag (zie onder).

Datum: Zaterdag 18 september 2004
Plaats: Mercatorplein Amsterdam, stadsdeel de Baarsjes
Tijd: 12:00 uur - 17:00 uur

Organisatie: Projectbureau Baarsjesdag
P/a Nieuwe Maan
Danzigerkade 17
1013 AP Amsterdam
tel: 020 670 77 00
fax: 020 670 78 00
e-mail: blijham@nieuwemaan.nl


evenementen