Baarsjes Nieuws

Nieuw kantoor ZAO Mercatorplein

ZAO heeft er sinds april een kantoor bij aan het Mercatorplein. Dit kantoor vervangt de kantoren aan de Admiraal de Ruyterweg en de Van Limburg Stirumstraat. Deze kantoren zijn gesloten omdat een optimale dienstverlening hier niet meer mogelijk was. Het kantoor aan de Van Limburg Stirumstraat werd door weinig mensen bezocht, terwijl het grote aantal bezoekers van het kantoor aan de Admiraal de Ruyterweg met lange wachttijden werd geconfronteerd.

ZAO wil alle kantoren een frissere en professionele uitstraling geven. Daarom is er goed nagedacht over het nieuwe kantoor in De Baarsjes. Zo is het kantoor goed te bereiken met het Openbaar Vervoer en kunnen er fietsen worden gestald.

Het nieuwe kantoor heeft een comfortabele wachtruimte. Om de privacy te garanderen, staan er geluidsabsorberende wanden tussen de verschillende balies. Maar er is ook aandacht besteed aan het terugdringen van de wachttijd. Doordat aan de receptie bepaalde dingen geregeld kunnen worden, zijn klanten sneller aan de beurt en wordt de wachttijd beperkt.nieuwspagina