Baarsjes Actueel - Week 5

27 januari - 2 februari 2002
Betaald parkeren straks tot twaalf uur

Betaald parkeren in de avonduren wordt per 1 april met één uur verlengt, tot middernacht. De langere betaald parkeertijden gelden in Westerpark, Oud West, De Baarsjes, Centrum en andere stadsdelen waar s'avonds betaald moet worden.

Stadsdelen die voor betaald parkeren s'avonds hebben gekozen, zijn niet vrij om andere eindtijden te kiezen. Ook niet in buurten, buiten de uitgaansgebieden, waar s'avonds geen noemenswaardige parkeerdrukte is.

Bron: Amsterdams Stadsblad d.d. 23-01-2002IJskunstenaar aan de slag op Mercatorplein

Een beeldhouwer gaat op zaterdag 16 februari op het Mercatorplein met een ijsblok van 1500 kilo aan de slag.

De ijskunstenaar vervaardigt uit bevroren water een ijssculptuur. Kinderen kunnen in een iglo leren om zelf ijsbeelden te maken.Openbare vergadering

Stedelijk vernieuwingsplan Chassébuurt
Datum: dinsdag 5 februari
Aanvang: 19.30 uur
Plaats: Raadzaal in het stadsdeelkantoor

Wilt u uw mening geven?
Bewoners en belangstellenden die willen inspreken kunnen zich tot uiterlijk maandag 4 februari aanmelden door te bellen met het secretariaat, tel. 5892.472Stadsdeel doet oproep voor Jeugdraad

Het bestuur van het stadsdeel De Baarsjes hecht veel waarde aan de mening van jongeren. Daarom organiseert het stadsdeel op 28 februari een Jeugdraad waarbij jongeren van 17-20 jaar (iets ouder mag ook) een beslissing mogen nemen over de besteding van 2300 Euro voor jongeren in het stadsdeel. Wat gaat het worden? Een feest? Een excursie naar Antwerpen? Een filmpje maken of totaal iets anders?

De Jeugdraad wordt begeleid door politici van de verschillende partijen van het stadsdeel De Baarsjes en de jeugdraadsvergadering wordt voorgezeten door de stadsdeelvoorzitter Henk van Waveren. De jeugdraadsvergadering wordt gehouden in de Raadzaal van het stadsdeelkantoor op 28 februari van 19.00-21.00 uur. Je krijgt ter plekke uitleg over het verloop van de vergadering.

Voel jij je betrokken bij de buurt, je stadsdeel en wil je meebeslissen over de besteding van 2300 Euro? Pak je kans en kom je mening geven. Je kunt je opgeven bij:

Maria Douwes
Levantkade 5, 1019 BE Amsterdam
Tel. 020-418 05 72, fax 020-419 37 95
e-mail:
mdouwes@cybercomm.nl


nieuwspagina