Baarsjes Actueel - Week 7

10 februari t/m 16 februari 2003
Activiteiten Bibliotheek Mercatorplein

De bibliotheek op het Mercatorplein 89 toont t/m 10 maart voorwerpen van glas, die zijn versierd met bladzilver, stoffen en aardewerk. Ze zijn gemaakt door Vrouwenatelier Mozaïek. De voorwerpen zijn te koop.

'Ex-positie' van Yvette van der Does, foto's van inmiddels gescheiden echtparen in de leeszaal t/m 10 maart.

Introductie internet, dinsdag 14 maart van 14.30-16.15 uur. De introductie is gratis en het is niet nodig om lid van de bibliotheek te zijn.

Avond rond het thema 'De dood' in het kader van de Boekenweek, dinsdag 18 maart 19.30-22.00 uur. De avond zal bestaan uit korte lezingen, muziek en gedichten.Touwtrekken om de Westermoskee

Interview met Marie Louise Boel
Interview met Haci Karacaer
Voor-Beeld mag tot augustus blijven zitten

De kunstenaars in 't Voor-Beeld, Postjesweg 1, mogen van het ROC Amsterdam tot augustus blijven zitten. Dit is onlangs bekend geworden.

Eerst was er sprake van dat 't Voor-Beeld op 15 april moest verdwijnen. Een woordvoerder van het ROC Amsterdam: 'De renovatie heeft vertraging opgelopen, daarom mogen de kunstenaars wat ons betreft blijven. Na de opknapbeurt wordt het een soort multifunctioneel buurtcentrum. Ook zal er onderwijs voor jongeren en volwassenen gegeven gaan worden.

Bron: Weekblad De Echo d.d. 05-02-2003Uitnodiging informatieavond Kinkerbrug

Hierbij nodigen wij u uit voor de informatieavond op maandag 17 februari om 20.00 uur in het stadsdeelkantoor van De Baarsjes, aan de Baarsjesweg 224.

Wij geven daar uitleg over noodzakelijke onderhoudswerkzaamheden aan de Kinkerbrug die tussen 12 mei en 18 augustus 2003 gevolgen zal hebben voor het verkeer. In die periode (2 juni tot circa 20 juli) werkt het GVB aan het tramspoor tussen de Lootsstraat en de Kinkerbrug en aan de halte 'Jan Pieter Heijestraat'.

Tijdens de informatieavond gaan we in op de omleidingen (ook van het openbaar vervoer), laden/lossen, parkeren en de achtergronden van alle werkzaamheden. Natuurlijk is er die avond gelegenheid tot het stellen van vragen. Ook na de informatieavond zullen wij omwonenenden en weggebruikers over de werzaamheden blijven informeren.
Wij zien u graag op maandag 17 februari.

Met vriendelijke groet,
namens de projectgroep,

A.P. Siderius
Projectmanager
dienst Infrastructuur Verkeer en Vervoer
Gemeente Amsterdam


nieuwspagina