Baarsjes Actueel - Week 5

26 januari t/m 1 februari 2004

Ondersteuning voor gehandicapten

Bewoners van De Baarsjes met een verstandelijke handicap of een chronische ziekte, kunnen zich daarbij sinds kort laten ondersteunen door een consulent, Ruth Zekhuis van Stichting MEE Amstel en Zaan.

Zekhuis: 'Je vraagt je af waar je moet beginnen en waar je allerlei hulp en informatie kunt vinden. Daar kan ik mee helpen.' Zekhuis is bereikbaar via telefoonnummer 020-512 72 73.

Bron: Amsterdams Stadsblad d.d. 28-01-2004Tien jaar dansen in De Tulp

Tien jaar geleden is een groep enthousiaste vrijwilligers begonnen met de eerste dansavond in De Tulp. De wekelijkse avond werd een succes en afgelopen zaterdag werd dit uitbundig gevierd.

De entertainer Amando vermaakte de gasten met feestelijke zang en dansmuziek. André de Best kwam na een jaar bij het gezelschap als dansleraar en vertelt: 'We zijn op een gegeven moment met de lessen gestopt en nu hebben we elke week vrij dansen. Hier bleek meer interesse voor te zijn. We werken met vrijwilligers en iedereen heeft het altijd erg naar zijn zin. Iedereen is welkom. De meeste mensen zijn zo tussen de 28 en 80 jaar oud'.

Bron: Weekblad Echo d.d. 28-01-2004


nieuwspagina