Baarsjes Actueel - Week 45

7 november t/m 13 november 2005

Feest Paramariboplein

Jongens en meisjes in de Postjesbuurt opgelet!!!

Zaterdag 12 november vanaf 11.00 uur feest op het Paramariboplein.

We gaan bloembollen planten in de boomkransen en we gaan met circusartiesten van het beroemde circus Triomfo Infanti zelf circus maken. De grote verkleedkoffer gaat open, we gaan schminken en dan gaan we oefenen en spelen. Wie wordt de circusdirecteur met de hoge hoed? En wie opent de gordijnen? Je kunt zelf kiezen wat je in de voorstelling wilt doen.
Kom wel op tijd!!!

Aanmelden bij Ella Arps van de buurtgroep Kinderen en Ouderen, 06-2236 3133 of
ella.arps@gmail.com.Oproep!!!

Aan alle lichamelijk en verstandelijk gehandicapten, ouders of begeleiders, chronisch zieken en mensen met psychische stoornissen, ongeacht leeftijd, geslacht of afkomst; word lid van het GEHANDICAPTEN OVERLEG PLATFORM de Baarsjes i.o.

Eerste vergadering woensdagmiddag 7 december, Mercatorplein 49, tussen 14.00 uur en 16.00 uur. Daarna op iedere eerste woensdagmiddag van de maand.Uitnodiging feestje La Rainbow/Plan West donderdag 10 november van 16.00 tot 18.00 uur

De eerste paal van vrijetijdscentrum La Rainbow/Plan West gaat de grond in. Graag nodig ik u dan ook uit voor een feestje op donderdag 10 november, van 16.00 tot 18.00 uur op het binnenterrein aan de van Speijkstraat (ingang op nummer 65). Kinderen zijn vanaf 15.00 uur al welkom voor het beschilderen van een heipaal.

De voorbereidingen voor het feestje zijn in volle gang. Samen met de aannemer Amstelvliet en De Combinatie organiseren we tal van activiteiten - voor jong en oud. En uiteraard zorgen wij voor lekkere hapjes en drankjes!

Kinderen en jongeren hebben actief bijgedragen aan het uiteindelijke ontwerp voor La Rainbow/Plan West. Graag wil ik dan ook met hen de eerste (beschilderde) paal slaan voor het nieuwe vrijetijdscentrum.
De komende maanden wordt er hard gewerkt op het binnenterrein. In april verwacht ik dat de bouwwerkzaamheden zijn afgerond, waarna begonnen wordt met de aanleg van de speeltuin. In de zomer is het nieuwe La Rainbow/Plan West dan af.

U komt toch ook op donderdag 10 november?
Ik hoop dat u donderdag 10 november van de partij bent! Laat u door slecht weer niet weerhouden, want een grote tent op het binnenterrein zorgt ervoor dat we met z'n allen droog blijven.
Heeft u vragen en/of opmerkingen over Plan West/La Rainbow, schroom dan niet mij tijdens de festiviteiten even aan te schieten!

Vriendelijke groet,

Arco Verburg,
Portefeuillehouder


nieuwspagina