Baarsjes Actueel - Week 52

25 december t/m 31 december 2006


Nieuwjaarsreceptie

Het Dagelijks Bestuur van stadsdeel De Baarsjes nodigt u hierbij van harte uit om op woensdag 10 januari 2007 aanwezig te zijn op de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie.

De receptie staat dit jaar in het teken van de uitreiking van de tweede Ymere-Baarsjesbeurs: 15.000 euro om een droom van een jongere waar te meken. Tijdens de receptie maakt burgemeester Job Cohen bekend wie de Ymere-Baarsjesbeurs 2007 heeft gewonnen. De receptie wordt gehouden van 17.00 uur tot 19.30 uur in de hal en raadzaal van het stadsdeelkantoor, Baarsjesweg 224.

Wij stellen het op prijs als u ons via e-mail
(wim.de.graaf@baarsjes.amsterdam.nl) wilt laten weten of u en met hoeveel personen u naar de receptie wilt komen. Graag ook vermelden namens welke organisatie u komt.

Namens het Dagelijks Bestuur en de organisatie van stadsdeel De Baarsjes wensen wij u een goede jaarwisseling.Sportfondsenbad wordt Watergeus

Op de plek van het voormalige zwembad aan de Cornelis Dirkszstraat verrijst appartementencomplex De Watergeus.

De 35 appartementen, maisonettes en penthouses (van 70 m2 tot 130 m2) staan op eigen grond en hebben nagenoeg allemaal een eigen parkeerplek in de eigen parkeergarage. Voor meer informatie kunt u kijken op
www.wonenindewatergeus.nl

Zie ook: Sloop Sportfondsenbad West (foto's)
  
Het oude zwembad d.d. 02-07-2006 (foto: Ingrid Ferwerda) en een Art Impression van De Watergeus.


nieuwspagina