Baarsjes Actueel - Week 31

30 juli t/m 5 augustus 2007


Eén formulier horeca

Voor startende horecaondernemers in De Baarsjes behoort een complex, langdurige aanvraagprocedure tot het verleden.

Sinds dinsdag 24 juli is het mogelijk om via het loket alle vergunningen in één keer aan te vragen met maar één formulier: het Horeca1-formulier. Daarbij maakt het formulier wettelijke bepalingen inzichtelijk, geeft het een checklist op maat mee en kunnen de belangrijkste vergunningen direct worden aangevraagd.
Het formulier is ook te downloaden van de website www.baarsjes.nl.

Bron: Weekblad De Echo d.d. 01-08-2007Baarsjes Borrel Barbecue

Beste BaBo-er,

Een aantal weken geleden kondigde ik de BaBoQ (Baarsjes Borrel Barbecue) al aan, helaas heeft het weer de afgelopen tijd niet erg meegezeten, maar daar gaat verandering in komen! Tijd dus om de belofte waar te maken, en wel komende zondag 5 augustus.


Waar gaan we de BaBoQ houden?
De BaBoQ wordt gehouden in het Rembrandtpark, neem de ingang Orteliuskade/Willem Schoutenstraat, aan het einde van dit pad bij het water gaan we zitten.

Om hoe laat gaat de hens erin?
Rond een uur of zes gaan we de barbecues aansteken, maar vanaf vijf uur ben je welkom om alvast lekker te ontspannen met een drankje en een hapje.

Wat moet ik meenemen?
Natuurlijk een goed humeur, dat spreekt voor zich, maar neem ook lekkere hapjes en drankjes mee, voor jezelf, maar ook om te delen. Een kleed of stoeltje om op te zitten is misschien ook handig, een krat bier werkt overigens ook erg goed, graag gevuld met koude flesjes ;-) En als je een barbecue, kolen of andere barbecue tools hebt komt dat natuurlijk ook erg van pas.

Graag hoor ik van jullie of jullie er bij zijn, zodat ik ongeveer kan in schatten hoe groot de groep wordt, laat dan ook even weten of je een barbecue hebt en deze meeneemt.

Als er iemand een draagbare radio met cd speler heeft laat me dat dan even weten, dan kunnen we een lekker muziekje draaien!

Ik hoop jullie komende zondag allemaal te zien!

Rogier
biertje@baarsjesborrel.nl

Bezoek de BaBo website:
http://baarsjesborrel.nl/


nieuwspagina