Baarsjes Actueel - Week 11

12 maart t/m 18 maart 2007


Burgerzaken gesloten

In verband met een personeelsbijeenkomst is de stadsdeelorganisatie - waaronder loket Burgerzaken - op maandag 19 maart vanaf 12.30 uur gesloten voor het publiek.

Het stadsdeelkantoor is wel telefonisch bereikbaar via (020) 589 24 11.

Via www.baarsjes.amsterdam.nl/loket kunt u altijd (7x24) terecht voor informatie en het aanvragen van diverse producten.
De volgende dag kunt u weer op de reguliere openingstijden bij ons terecht.

Bron: Stadsdeel De Baarsjes d.d. 09-03-2007Vrijwilligers gezocht voor Juni Kunstmaand 2007

In juni vindt het jaarlijkse kunst- en cultuurfestival van De Baarsjes plaats. Juni Kunstmaand 07 opent de deuren van de schatkamer van dit kleurrijke stadsdeel. Een maandlang zien, horen en beleven alle Amsterdammers het bijzondere werk van vooraanstaande kunstenaars, dansers, muzikanten, ontwerpers en vele creatieve geesten die werken of wonen in De Baarsjes.

De organisatie van JKM07 is op zoek naar enthousiaste Baarsjes bewoners die zich tijdens dit festival als vrijwilliger willen inzetten. Zo is er bijvoorbeeld hulp nodig bij het toezicht houden tijdens evenementen en bij het verstrekken van informatie aan bezoekers. Het is een unieke kans om op de eerste rij te zitten en het festival van zeer dichtbij mee te maken.

Ben je gek op De Baarsjes en wil je dit graag overbrengen op anderen? Stuur dan een mail met je gegevens naar
junikunstmaand@baarsjes.amsterdam.nl en word vrijwilliger tijdens JKM07!


nieuwspagina