Baarsjes Actueel - Week 9

26 februari t/m 4 maart 2007


'Informatiewinkel' over werkzaamheden

In de Jan Evertsenstraat is een 'informatiewinkel' geopend. Bewoners, bezoekers en ondernemers kunnen daar aanvullende informatie over de herinrichting van die straat krijgen.

De belangrijkste werkzaamheden zijn de aanleg van vrije fietspaden, vervanging van de tramrails en werk aan de riolering. De winkel is geopend totdat in december dit jaar de werkzaamheden voltooid zijn.
Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. Adres: Jan Evertsenstraat 86A.

Bron: Amsterdams Stadsblad d.d. 28-02-2007

Zie ook: Verkeer =>
Werkzaamheden aan de wegMan gewond na steekpartij

Een 29-jarige man is dinsdagavond zwaar gewond geraakt bij een steekpartij in De Baarsjes.

De politie vond de man rond 20.00 uur met een hevig bloedende steekwond op de kruising tussen de Jan Evertsenstraat en de Witte de Withstraat. Het slachtoffer was in de borst gestoken. De man is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Hij verkeert buiten levensgevaar.

De politie vermoedt dat de dader een bekende is van het slachtoffer. Waarom de man is neergestoken, is nog een raadsel. De dader is voortvluchtig. De recherche heeft de zaak in onderzoek.

Bron: Algemeen Dagblad d.d. 28-02-2007Welkomsborden aan de grenzen De Baarsjes

Aan de buitengrenzen van De Baarsjes worden 'welkomsborden' geplaatst.

De borden, een initiatief van D66, moeten 'het imago van een vernieuwend en creatief stadsdeel met een gastvrije uitstraling versterken'. Via het digitale bewonerspanel kunnen bewoners creatieve ideeën indienen.

Bron: Amsterdams Stadsblad d.d. 28-02-2007


nieuwspagina