Baarsjes Actueel - Week 48

26 november t/m 2 december 2007


Topscore voor website De Baarsjes

In de Overheidsmonitor 2007 is de website van stadsdeel De Baarsjes op een dertiende plaats geëindigd. Vorig jaar stond de website nog op een 29ste plaats.

Aan de hand van een vragenlijst, opgesteld door het ministerie van Binnenlandse Zaken en verschillende projectteams van Advies@Overheid, beoordeelt de Overheidsmonitor alle overheidswebsites. Er wordt gelet op transparantie, dienstverlening en toegankelijkheid.

De Baarsjes is in 2007 gestart met een Digitaal Bewonerspanel. Ook worden alle raad- en commissiestukken met bijbehorende agenda's online gepubliceerd. Bovendien verbeterde de zoekstructuur en werd Loket De baarsjes, het elektronische loket van het stadsdeel, met een aantal produkten uitgebreid.

Bron: Weekblad De Echo d.d. 24-11-2007



Vacature Coördinator Juni Kunstmaand 2008

Juni Kunstmaand maakt voor de zesde keer de schatkamer van kunst en cultuur in het stadsdeel De Baarsjes zichtbaar aan de buitenwereld. Eén maand lang kunnen alle Amsterdammers in de weekenden en op woensdagmiddag naar kunst en cultuur in De Baarsjes kijken, luisteren en, wanneer mogelijk, er aan deelnemen.

Het festival biedt een breed platform aan allerlei artistieke uitingen; van kindertekeningen tot performancekunst en van rapmuziek tot design. Alle onderdelen van het festival worden georganiseerd door de culturele instellingen in het stadsdeel zoals galeries, kunstenaars, het jongerenwerk, scholen en verenigingen.

Voor de opzet, organisatie en coördinatie van het festival zijn wij op zoek naar een coördinator Juni Kunstmaand.
Deze festivalcoördinator is, onder andere, verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een strategisch plan van aanpak, de werving van deelnemers, het onderhouden van het deelnemersnetwerk, het samenstellen van de programmering en het opzetten van het strategische communicatieplan. Daarnaast zal de festivalcoördinator de planning en het budget bewaken.

Wij zoeken
Een enthousiast en ondernemend persoon met:
-een talent voor organiseren, coördineren en netwerken,
-aantoonbare ervaring met het organiseren van festivals en evenementen,
aantoonbare ervaring op het gebied van communicatie en PR,
Hbo/Academisch werk- en denkniveau,
affiniteit met kunst en cultuur.

Wij bieden
Een uitdagende, zelfstandige functie waarin veel ruimte is voor eigen creativiteit. Het stadsdeel biedt een aanstelling voor bepaalde tijd, van 15 januari 2008 t/m 30 juli 2008. Voor deze periode geldt een honorarium van € 20.000.

Geïnteresseerd?
Neem dan contact met ons op en vraag de volledige opdrachtformulering aan. Stuur vervolgens uw CV en Plan van Aanpak naar het volgende adres:

Stadsdeel De Baarsjes
t.a.v. Trix Berkhof 
Postbus 9410
1006 AK Amsterdam


e-mail: t.berkhof@baarsjes.amsterdam.nl
tel: 020- 5892 555


nieuwspagina