Baarsjes Actueel - Week 14

31 maart t/m 6 april 2008


Bijeenkomst 'Raad op het matje'

Heeft u een mening over het wonen in stadsdeel De Baarsjes? Vertel dat donderdag 17 april tijdens 'Raad op het matje' aan de raadsleden van stadsdeel De Baarsjes. U kunt de raadsleden vertellen waar ze de komende twee jaar, tot de komende verkiezingen, aan moeten werken.

De bijeenkomst 'Raad op het matje' vindt plaats in galerie Meneer de Wit, Baarsjesweg 202. U bent vanaf 17.00 tot 20.00 uur van harte welkom.Aanmelden
Voor eten wordt gezorgd. Er is en buffet en om te zorgen dat er voldoende eten voor alle aanwezigen zal zijn, is het fijn als u zich vooraf aanmeldt. Stuur vóór 15 april een e-mail naar Hanny Korver,
h.korver@baarsjes.amsterdam.nl of bel 020-5892 726.
Kijk voor meer informatie en het programma op www.baarsjes.amsterdam.nlOvervallers weggemept

Personeel van een Etos-filiaal aan de Jan Evertsenstraat heeft gisteren overvallers letterlijk de winkel uitgeslagen.

Twee daders kwamen gewapend met een vuurwapen de winkel binnen, bedreigden het personeel en eisten geld. De medewerkers besloten geen gehoor te geven aan de bedreigingen en gingen op de vuist met de dieven. Voordat de overvallers er zonder buit vandoor gingen, kreeg één van de medewerkers van de winkel een klap op haar hoofd met een vuurwapen. Zij had een kleine hoofdwond en kon hiervoor ter plekke worden behandeld.

Bron: De Telegraag d.d. 02-04-2008Baarsjesborrel vrijdag 4 april

Deze keer geen Vrijdag Middag Borrel, maar een totaal andere kant van van het uitgaansleven in de Baarsjes, het Nacht Leven! Want, ja, dat is ook in de Baarsjes te vinden!

Vanaf 21:00 uur ontmoeten we elkaar in de bar van de poolclub van Club 8, lekker een biertje drinken, praatje maken, het bekende BaBo tafereel. Later op de avond verplaatsen we ons naar het club gedeelte van Club 8 waar een feest is dat je niet wilt missen; de Burlesque FreakOut: a Rhythmic Explosion of Burlesque Fun!

Come on down to this entertaining night with naughty but nice Burlesque shows, Rock 'n Roll Cabaret and Freaky Veejaying. Dance the night away to an evening of Swingin'-, Snappy-, Funky-, Rock 'n Roll and Soul music!

Meer info over Club 8 kan je vinden op hun website:
http://club-8.nl/
http://www.burlesquefreakout.com/

Je kan Club 8 vinden aan de Admiraal de Ruijterweg 56B.Nepoverval

De politie heeft vier jongens aangehouden die voor de grap een sigarenzaak-eigenaar op de Hoofdweg hebben overvallen.

De vier jongens van 15, 16, 17 en 18 jaar, kwamen dinsdagmiddag 26 maart de sigarenzaak binnen. Eén van hen riep daarbij: 'Dit is een overval!' De eigenaar drukte direct op het overvalalarm, waarna kort daarop de politie arriveerde. Agenten wisten met een goed signalement de jongens op te sporen in de Van Rensselaerstraat. Bij de nepoverval waren geen wapens in het spel.

Bron: Weekblad De Echo d.d. 02-04-2008


nieuwspagina