Baarsjes Actueel - Week 31

28 juli t/m 3 augustus 2008


Baarsjes Borrel

Komende vrijdag geen BaBoQ maar een borrel @ Club 8.

Helaas lieve mensen, de weersverwachting voor komende vrijdag is behoorlijk triest. Dit betekend dat de geplande BaBoQ tot een nader te bepalen moment moet worden uitgesteld, erg jammer want we hadden er zo'n zin in. Zodra de vooruitzichten verbeteren en er een paar dagen mooi weer aan zitten te komen doen we de BaBoQ in de herhaling.
Maar niet getreurd, we gaan gewoon een gezellige vrijdagavond borrel doen. Vanaf 21.00 uur ontmoeten we elkaar in de bar van de poolclub van Club 8, lekker een biertje drinken, praatje maken, het bekende BaBo tafereel.

Je kan Club 8 vinden aan de Admiraal de Ruijterweg 56B. Kijk hier voor een Google Maps kaartje: http://tinyurl.com/2ngunx

Meer info over Club 8 kan je vinden op hun website: http://club-8.nl/

Tot vrijdag!Schietpartij James Cookstraat

Een 46-jarige Amsterdammer raakte donderdagavond zwaargewond bij een schietpartij in de James Cookstraat.

Het slachtoffer werd rond 23.30 uur door een nog onbekende man meerdere keren in zijn bovenlichaam geschoten. De gewonde is naar een ziekenhuis overgebracht en is daar later aan zijn verwondingen overleden. Het slachtoffer was een bekende van de politie. Volgens de politie speelde de schietpartij zich af in het criminele milieu.

Bron: Weekblad De Echo d.d. 30-07-2008


nieuwspagina